Selecteer een pagina
coaching & loopbaanontwikkeling

OVER BRITT

TALENT MANAGEMENT EN COACH

Vanuit mijn achtergrond in Talent Management en mijn beroepsopleiding tot gecertificeerd coach, heb ik begin 2019 de sprong gewaagd naar zelfstandig ondernemerschap. Na meer dan 20 jaar gewerkt te hebben voor professionele organisaties als SHV, KPN, Booz Allen en de Bijenkorf, had ik de behoefte om als onafhankelijk coach, vanuit mijn eigen kracht anderen in beweging te brengen. Ik wil mijn senioriteit op het gebied van coaching, loopbaanbegeleiding en talent ontwikkeling gebruiken om anderen hier verder mee te brengen.

Met veel plezier en voldoening begeleid ik dan ook professionals en leidinggevenden die -om wat voor reden dan ook- even vastlopen in hun loopbaan. Ik coach hen op persoonlijk leiderschap- en loopbaanvraagstukken. Het zijn altijd mensen die zichzelf persoonlijk en professioneel verder willen ontwikkelen. Mensen die voor keuzes staan, een impasse willen doorbreken, behoefte hebben aan focus of koers willen uitzetten. Startpunt is vaak een vraag als hoe weet ik dat ik de góede keuze maak, waar begin ik in de wirwar van mijn gedachten, wat wil ik nou echt en kan dat, en hoe kan ik omgaan met het gedoe in mijn organisatie.  Samen werken we vervolgens aan een duidelijke coachvraag, aan dat wat jou het meest dwars zit en hoe vanuit kracht jouw doelen in acties vorm te geven.

 

CREATIEVE INTERVENTIES

Naast mijn coachopleiding, ben ik geschoold in ACT, systemisch werken, NLP, socratisch coachen en voice dialogue. Verder ben ik DISC, MBTI, OPQ, Management Drives en Real Drives gecertificeerd. Ik werk volgens de NOBCO gedragsregels. Ik combineer bewezen coach methodieken met werken met wat zich aandient in het moment en pas graag creatieve interventies toe.

DUURZAME KEUZES MAKEN

Cliënten noemen mij positief, zorgvuldig, kundig, betrokken en creatief. Ik stimuleer je om met een nieuwe, frisse blik naar jezelf en je werk te kijken. Dat helpt om duurzame keuzes te maken in leven en werk, om (nog) steviger en vrijer in het leven te kunnen staan.

Als je meer wilt weten over mijn ervaring tot nu toe, kijk dan op mijn LinkedIn profiel.

MVO

inspiratie halen uit de wereld van het kunstenaarschap

Meer doen met je talent en ervaring geldt ook voor mezelf. Ik heb altijd de droom gehad om iets met kunst en kunstenaarschap te doen. Maar ben ook tot de conclusie gekomen, dat daar toch niet mijn grootste talent ligt. Het ligt wel bij het ontwikkelen en begeleiden van mensen. Vanuit mijn vak, coach en begeleid ik sinds een jaar kunstenaars die daarbij juist iets kunnen hebben aan mijn coaching en commerciële ervaring uit het bedrijfsleven. Voor mij een manier om inspiratie te halen uit de wereld van het kunstenaarschap en tegelijkertijd mijn talenten en drijfveren op een mooie manier in te zetten.

Ben jij als kunstenaar of creator gebaat bij promotie en marketing? Voor het vergroten van jouw online zichtbaarheid werk ik met Hélène Mulder die jouw verhaal visueel vertelt met video, fotografie, portfolio- en webdesign. Hélène laat jou en je creatieve, intieme proces van dicht(er)bij zien waarmee jij betrokkenheid en waardering genereert bij potentiële (kunst)kopers.

Vrijblijvend kennismaken?

Maak een afspraak
Stuur een mail06-53 63 1930

Contact

Britt Malcontent
Tel nr 06-53 63 1930

E-mail Britt@malcontent.nl

Postadres

Lange Voort 297
2343 CE Oegstgeest