programma voor persoonlijk leiderschap

expeditie groei

programma voor professionele en persoonlijke ontwikkeling

Expeditie Groei is een rijk ontwikkelingsprogramma. Het helpt je om diepgaand inzicht in jezelf en in anderen te krijgen. En geeft je handvatten om deze inzichten in actie om te zetten. Met als uiteindelijk doel dat je je persoonlijke veerkracht en persoonlijk leiderschap vergroot.

Waarom Expeditie Groei?
De wereld om je heen verandert continu en hoe blijf je hierin energiek overeind? Om je in deze VUCA wereld soepel te blijven bewegen, is persoonlijke veerkracht noodzakelijk. Het stelt je in staat om binnen deze dynamiek, met plezier, energie en voldoening te werken en niet het slachtoffer te worden van stress, werkdruk en te veel prikkels.

Expeditie Groei als onderdeel van een aantrekkelijke organisatie
De medewerker van nu is kieskeurig. Hij kiest niet alleen op arbeidsvoorwaarden maar ook op cultuur. Pas ik bij dit bedrijf als persoon? Een cultuur waarin je jezelf persoonlijk kunt ontwikkelen is dan een belangrijke factor in de uiteindelijke keuze voor een organisatie.
Expeditie Groei kan een cruciaal onderdeel zijn van een op ontwikkeling gerichte cultuur.

Expeditie Groei biedt ook een mogelijkheid om de onderlinge verbinding in je organisatie te versterken, over de afdelingen heen. Samen werken aan je persoonlijke groei is een sterk bindmiddel. Je leert elkaar immers op een dieper niveau kennen dan in het normale dagdagelijkse werkende leven. Het creëert verbanden waar collega’s later op terug kunnen vallen. Op deze manier levert Expeditie Groei een bijdrage aan een grotere loyaliteit aan de organisatie en aan de onderlinge verbondenheid en effectiviteit binnen de organisatie.

 

Opbrengst
De opbrengst van Expeditie Groei is dat medewerkers -ook onder sterk veranderende omstandigheden- zichzelf blijven, dat ze hun eigen kwaliteiten kennen, anderen op een positieve manier kunnen beïnvloeden en verbondenheid kunnen creëren. En dat ze hulp kunnen vragen en anderen kunnen steunen. Kortom medewerkers met meer persoonlijke veerkracht die sterk staan in hun persoonlijk leiderschap.

Persoonlijk leiderschap en meer persoonlijke veerkracht leidt tot meer voldoening en plezier in het werk. En een energieke en betrokken medewerker die in staat is mét de steeds veranderende context te werken i.p.v. deze alleen te ondergaan.

het programma

Expeditie Groei gaat van start vanuit je persoonlijk levensverhaal. Na een intake met een van de coaches, volgen 3 modules van respectievelijk 2 dagen, nog eens 2 dagen en 1 dag (terugkomdag). Parallel wordt er aan opdrachten gewerkt, waaronder een 360 graden feedback, het voorbereiden van een case en de Expeditie Groei Learning Bytes (online-learning). Het programma wordt afgesloten met een outtake. De outtake is een 3-gesprek met deelnemer, manager en coach en zorgt ervoor dat de ontwikkeling die is ingezet ook ná Expeditie Groei en in de dagelijkse praktijk wordt voortgezet.

Om maximale diepgang en intensiteit te garanderen, kiezen we voor een groep van max 10 personen begeleid door twee trainers.

expeditie groei voor jou als medewerker

Op individueel niveau richt Expeditie Groei zich op de talentvolle en ambitieuze medewerker voor wie persoonlijke groei belangrijk is. Die het belang ziet van persoonlijke groei voor het bereiken van zijn doelen. Medewerkers die open en nieuwsgierig een traject van groei in willen gaan.

COACHES

Expeditie Groei wordt uitgevoerd en begeleid door een team van ervaren trainers. Zij koppelen levenservaring aan een hoge professionele standaard als coach en trainer.

Vrijblijvend kennismaken?

Maak een afspraak
Stuur een mail06-53 63 1930

Contact

Britt Malcontent
Tel nr 06-53 63 1930

E-mail Britt@malcontent.nl

Postadres

Lange Voort 297
2343 CE Oegstgeest