coaching & loopbaanontwikkeling

AANBOD

 JE EIGEN ONTWIKKELING

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

Het coachtraject is volledig gericht op je eigen leer- en ontwikkelvraag, gebaseerd op persoonlijke aandacht voor de thema’s en drempels die een rol spelen in jouw groeiproces.

Ik maak gebruik van mijn eigen werkervaring en levenslessen, en van inzichten opgedaan uit systemisch werken, ACT, NLP en mijn beroepsopleiding tot coach. Ik maak naast gespreksvoering gebruik van beelden en creatieve materialen, om zo een werkelijk ander perspectief in te brengen. Ik zet oefeningen en opdrachten in om jou in beweging te zetten en je vanuit andere perspectieven naar jouw vraag of thema te laten kijken. Zo kom je tot inzichten die we vervolgens vertalen naar je dagelijkse praktijk en omzetten in acties.

Met deze combinatie blijven de gesprekken relatief kort en krachtig, en de duur van coaching begrensd. Ik stuur sterk aan op groei van je eigen autonomie, zodat je zelf groeit in je vermogen om de dingen aan te kunnen die je aan wilt gaan. Daarnaast help ik jou aan versterking en bekrachtiging van wat echt eigen is aan jou.

Wil jij ontdekken hoe je meer vanuit je kracht leeft en werkt? Wil je stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling? Wil je ontdekken hoe oude patronen van invloed zijn op je huidige functioneren? En wil je daar nieuwe bewegingsruimte in leren vinden?

Op basis van jouw vraag bepalen we een passend traject en maak ik offerte. Een traject duurt doorgaans tussen de 5 en 7 gesprekken, met een gespreksduur van 1,5 uur.

We spreken elkaar op een van mijn locaties, bij jou op je werkplek of bij jou thuis. Ik spreek je graag! 

wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik

LOOPBAANVRAGEN

Ik begeleid professionals die zich willen ontwikkelen in hun leven en werk. Bijvoorbeeld om nieuw werk te vinden. Maar je hoeft natuurlijk niet te wachten tot het echt niet leuk meer is (of je ‘baas’ dat vindt). Al ben je top in je eigen vak, om te groeien en bloeien in werk en leven is het zaak regelmatig aandacht te geven aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling, in elke fase van je werkende leven.

Wil je of moet je stilstaan bij een nieuwe loopbaanstap? Dan bied ik een gestructureerd programma waarbij we stapsgewijs van inzicht naar vertaling naar actie gaan. We gaan te werk volgens een vaste structuur en de invulling is altijd persoonlijk, geënt op jouw situatie. Het belangrijkst hierbij is dat jij (weer) weet waar je kracht ligt en waar je die optimaal kunt ontplooien. Je ontdekt opnieuw wat je werkelijk drijft, wat jouw waarden en wensen zijn, wat je te bieden hebt. En wat voor werkomgeving daarbij zou kunnen passen. Je vat je aanbod in woorden en toetst je aanbod aan de werkelijkheid. Stap voor stap kom je tot zoekrichtingen en leer je te ondernemen met jouw talent als economische factor. Je gaat met hernieuwde energie door met je werk – onder jouw voorwaarden. Of je voelt de vrijheid in je hoofd om weloverwogen nieuwe loopbaanwegen in te slaan. Vanuit een helder zelfbeeld en een reële kijk op je mogelijkheden.

Naast loopbaancoaching als compleet programma kunnen we ook selectiever, op specifieke onderdelen inzoomen die voor jou relevant zijn.

Welke loopbaanvraag we ook aanpakken, doel is altijd helder te krijgen waar jouw kracht ligt en hoe deze in te zetten en te communiceren als aanbod op jouw arbeidsmarkt. Of zoals iemand het ooit zo mooi zei: ‘Jij bezit het talent om je eigen maat en waarde te kennen en hiermee creatief en onderscheidend te zijn en met vervulling te leven en werken.’ Dit talent ontwikkel ik graag samen met jou.

Aarzel niet om contact op te nemen,
ik ontmoet je graag.

Vrijblijvend kennismaken?

Maak een afspraak
Stuur een mail06-53 63 1930

Contact

Britt Malcontent
Tel nr 06-53 63 1930

E-mail Britt@malcontent.nl

Postadres

Lange Voort 297
2343 CE Oegstgeest